xManager - Facturi fiscale, evidenta încasari, rapoarte vanzari, avize, curs valutar, jurnal de vanzari, facturare
 

Facturi fiscale, evidenta încasari, rapoarte vanzari, avize, curs valutar, jurnal de vanzari, facturare
 xManager.ro - Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului xmanager.ro !  


Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului xmanager.ro

Accesarea in orice fel a sitului web xmanager.ro este guvernata de conditiile mentionate in acest document. Utilizarea sitului web xmanager.ro reprezinta un acord implicit din partea Dvs. cu acest document.

Termeni utilizati.

"Serviciul xmanager.ro" - serviciul oferit prin intermediul sitului web www.xmanager.ro, serviciu descris in paragraful urmator..
"Utilizator" - orice persoana care acceseaza oricare din paginile web ale sitului web xmanager.ro, indiferent de modalitate sau scop.
"Utilizator inregistrat" - este utilizatorul care a urmat procedura de inscriere la serviciul xmanager.ro prin intermediul formularului de inscriere de pe situl web xmanager.ro.

Modificarea acestor Conditii.

Aceste Conditii se pot modifica fara instiintare prealabila, in orice moment. Pentru a fi la curent cu modificarile este necesar sa consultati aceasta pagina in mod periodic.

Despre serviciul xmanager.ro.

Serviciul xmanager.ro, oferit publicului prin intermediul sitului web xmanager.ro consta in oferirea posibilitatii membrilor inregistrati de a accesa anumite sectiuni ale site-ului nedisponibile utilizatorilor care nu au parcurs procedura de inregistrare. De asemenea, in cadrul acestui serviciu este inclusa, nelimitativ, comunicarea prin intermediul forumurilor de discutii, descarcarea de fisiere etc. Accesarea oricarui continut al sitului web xmanager.ro reprezinta implicit o utilizare a serviciului xmanager.ro.

Serviciul xmanager.ro este oferit gratuit, accesul pana la sistemul unde se gaseste situl web www.xmanager.ro ramanand in sarcina utilizatorilor (acces la Internet, echipament de calcul propriu, convorbiri telefonice dial-up, etc).
Ne rezervam dreptul de a interzice anumitor persoane sau anumitor utilizatori inregistrati folosirea serviciului xmanager.ro, in totalitate sau partial, cu sau fara avertizare ori instiintare, daca acestia fac dovada sau sunt suspectati de o utilizare abuziva, sau care dovedeste rea-vointa.

Suportul tehnic sau functional din partea echipei ce intretine serviciul xmanager.ro este oferit in masura posibilitatilor, oferirea acestui suport nefiind garantata in nici un fel. In orice caz, se fac eforturi pentru a raspunde tuturor problemelor si intrebarilor primite de la utilizatorii serviciului.

Functionarea, disponibilitatea, acuratetea ori veridicitatea informatiilor oferite in cadrul serviciului xmanager.ro nu sunt garantate in nici un fel.

Confidentialitatea datelor.

La inscrierea ca utilizator inregistrat al serviciului xmanager.ro, utilizatorilor li se cer anumite detalii personale, destinate in primul rand functionarii corecte a acestuia. La inscriere utilizatorilor li se cere explicit sa-si afirme acordul cu prezentii Termeni si Conditii de Utilizare, precum si faptul ca au luat la cunostinta despre acestia.

Pentru protectia intimitatii utilizatorilor inregistrati, anumite date sunt pastrate confidentiale si nu sunt afisate in nici un fel in mod public. Printre acestea amintim in mod special adresa email. Utilizatorii pot trimite mesaje celorlalti utilizatori inregistrati la serviciul xmanager.ro, sub forma unor mesaje interne xmanager.ro, prin intermediul unui formular cu pastrarea in continuare a confidentialitatii adresei email a primitorului si expeditorului. xmanager.ro nu ofera nici o garantie asupra continutului acestor mesaje, responsabilitatea revenind in integralitate utilizatorilor inregistrati care utilizeaza acest aspect al serviciului. Utilizatorii inregistrati sunt de acord sa accepte primirea de astfel de mesaje trimise din partea altor utilizatori inregistrati. Abuzurile de orice fel trebuie semnalate imediat la adresa admin@xmanager.ro .

Utilizarea publicitatii in cadrul serviciului xmanager.ro.

Proprietarul sitului xmanager.ro isi rezerva dreptul de a include publicitate si mesaje publicitare pe situl web xmanager.ro precum si in mesajele email trimise utilizatorilor prin intermediul acestui sit web, acestea constituind o modalitate de a mentine serviciul xmanager.ro complet gratuit din punctul de vedere al utilizatorilor.

Drepturi de autor.

Toate drepturile de autor ce rezulta implicit sau explicit din crearea sau functionarea serviciului xmanager.ro si a tuturor creatiilor conexe (design web, baze de date, texte si expresii etc.) sunt protejate prin Legea Drepturilor de Autor si apartin proprietarului sitului web xmanager.ro.

Responsabilitati.

Proprietarul sitului web xmanager.ro care ofera serviciul xmanager.ro nu va fi facut in nici un fel responsabil de pierderile sau daunele suferite de utilizatori ca urmare a utilizarii acestui serviciu sau a sitului web aminitit, pierderi sau daune implicite sau explicite, directe sau indirecte, prezente ori viitoare, si nu ofera nici un fel de garantie, serviciul fiind oferit "asa cum este".
Proprietarul sitului web xmanager.ro nu isi asuma nici un fel de responsabilitate in ceea ce priveste opiniile exprimate de utilizatori in cadrul forumurilor de discutii, in guestbook ori in mesajele trimise prin intermediul sitului xmanager.ro, intreaga responsabilitate revenind in totalitate utilizatorilor respectivi.


MODIFICARI

xmanager.ro poate modifica acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp fara a anunta membrii personal. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostiinta membrilor prin afisare pe site-ul web la www.xmanager.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre membrii daca acestia continua sa foloseasca serviciul dupa o perioada de 14 zile de la publicarea lor pe situl web. Pentru orice intrebari sau informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa admin@xmanager.ro Ultima revizie: 13 Ianuarie 2005

© 2002-2014 102mg top s.r.l. Toate Drepturile Rezervate | MyBlog.ro
BestHost.ro - Gazduire Web